Pregled Albuma: Robin Hatch-T. O. N. T. O.

Uzbuđenje je postalo opipljivo bez ijedne riječi.
Toronto na osnovu kompozitor, Robin Otvor je najnoviji album nastao uz mjuzikl titanu, čija je karijera traje 50+ godina, koji je radio sa Stevie Wonder, Gil-Scott Heron, Joan Baz, Na Travu Braća i više. Impresivan rezime. Ova suradnja je svjedočanstvo Hatchove ulične reputacije. Postoji jedna caka, ali njen saradnik nije osoba. Visok je šest stopa, 20 stopa, sintetizator po imenu TONTO. I zvuči kao da ne može biti srećnija da radi sa svojom novom elektronskom prijateljicom.

T. N. vreme smrti je snimljeno u narodnu Muziku Galeriji u Calgary, gdje krupnih sintetizator je smješten. Album oscilira između blizu ranu, osjetljivog raspoloženja i potpune euforije. Oba ukazuju na duboki otvor poštovanja koji ima za TONTOA. Bivši priziva slike kompozitor nagnut nad mašinom u izolaciji, hodam i nazad, tiho opsesijom bez granica mogućnosti da stanem ispred nje. Otvor je dozvoljeno samo četiri dana u studiju, i osjećaj radi u vreme crunch stvarno dolazi na ove tragove. To je posebno istina o lilting ” Buttercups “i knotty” moj lucidni um.”

Ali album je najdivniji tokom svojih trenutaka ushićenja kada se može čuti koliko se Hatch zabavlja. Zvuči apsolutno uzbuđeno da svira taj monolitski instrument, osjećaj koji komunicira bez ijedne riječi – samo pusti muziku da govori.

Na šinama kao što su” Brazil “i” inspektor”, Hatchovo uzbuđenje praktično curi iz sinth-a. “Brazilu,” snimila sa bubnjar Eric Slik i saksofonista Leland Dušo, nazvan 1985 Terry Gilliam film, i to pokazuje. Kao u filmu, to je bujna i zabavni, osim sa niko od utopijski stvari, kao da Otvor i njene saradnike odredio samo zabavnije delove iz filma. Tri muzičara se spoje kao jedna jedinica, ali ako postoji neko ko je blizu da nadmaši ostale, to je vitkost. Cak i usred Otvor je toplo sintesajzer igrati i Klizavo je uzburkati bubnjeve, njegov ljepljivo sax linije su najveći hranu.

“Inspektor” može pohvaliti napet, vozi pobijediti igrao bubnjar Lowell Dušo, vezani zajedno od starka, koščati sintesajzer arpeggio preko koji Otvor leži dole niz lud linije. Ovo padne na glavu kad pillowy, reverberating novi akord gaćice iz ludila da donese putu da zadovoljavajuće završiti. Istaknuti, trkački bubnjevi i simplistički arpegio stvorili su zamah koji je skoro punk nalik.

Najbolja pjesma na ploči je pravo blaženo ” ptica rugalica.”Sadrži neke od Najraspektivnijih melodičnih melodičnih linija na vrhu debele, cvrkutave sinhronizirane akorde i sanjarske atmosfere. Hečovo opipljivo uzbuđenje preuzima novu težinu sa ovom instrumentalnom pozadinom. Negde drugde, ona ima razigran pristup TONTOU, kao dete koje se zabavlja sa svojom novom modernom igračkom. Ovde, ona kanališe emocije koje su na granici religijske.

U tiše, više reflektivnim tragovi su mnogo uživati, ali T. N. vreme smrti je u najboljem kad je Otvor pušta slobodi i stavlja joj entuzijazam na punu prikaži. Nakon svega, tko ne bi bio ispumpali da igramo iste sintesajzer, koji je odgovoran za bassline na “Praznovjerje” od Stevie jebeno Cudo? Vrlo malo ljudi se da iskustvo takvo uzbuđenje—ali tokom samo devet tragove, Otvor joj daje slušaoci priliku da se provoza.

Category:
Kritike

Leave a Comment