Pregled Albuma: Lazerbeak-Cameron

Uzmi trenutak da nađeš mir sa Lazerbeakovim najnovijim izdanjem
U svoju objavu i za njegov novi album Cameron, Aaron Mader, profesionalno poznat kao Lazerbeak, spominje da je htela da se “[nit linije]” od serena, zasluženom energiju sa “lud i haotično energije” njegovog sedam-godišnjeg sina Cameron. Cijeli album nosi to serena smisla da zajedno sa slatkorečivog energije dijete možda punjen osjećaj mladenački optimizam. Mader je umjetnik i producent iz Mineapolisa, Minnesota, i ovo je treći ključan album u trilogije napravio za svoje troje djece, Lutere, Penelope i Cameron.

Prva pesma,” letnji blokbaster”, zvuči kao uvodna pesma upravo to. Počinje sa energičnu pobijediti i onda tranzicije u nostalgično pratiti sa gitarom, neke jednostavne mineralnu sintesajzer zvuči, koja oseća kao da idem u bioskop sa grupom najbolje prijateljice od leta. Negdje u sredini, oko dvije i pol minute, ima svjetlo niz zvuči koje izazivaju osjećaj slatka ljeto izlaska sunca. Ovo je najtiši dio komad; ceo komad culminates u velikom da proslavimo kraj, uključujući i većina instrumente koristi u komadu.

“Polaganje” ima tu zabavu, mladalačku, blistavu energiju. Rif za gitaru je zabavan i zabavan za slušanje, za razliku od ritma koji počinje posle njega. I tu je sjajan solo na saksofonu na kraju pesme zbog koje je i sam Mader bio veoma uzbuđen.

“Nežno Potencijal” je na toplije strani, uhvatio smisao za spokoj da Mader kaže da iskustva ponekad zahvaljujući meditacije i mindfulness prakse. Trubački dijelovi daju taj osjećaj “potencijala”, pun nade, koji je dao naziv timbre samih instrumenata. Ovaj komad je spor-pokretan, mnogo potreban odmor od ubrzane prirode života.

Četvrta pjesma “moćna tvrđava” je malo više samopouzdan komad. Izgrađen je na ponavljajućem sintifu, koji svira ispod gitare i saksofona. Pauza šutnje u sredini, oko tri minute i 40 sekundi, to je veoma kul način da Lazerbeak donosi slušalac nazad u trenutku kad su slušate komadu. Pjesma se završava samo utučen trakom, donoseći slušaoca graciozno do kraja slušajućeg iskustva.

Sve u svemu, Cameron je lagan odraz Lazerbeak je serena strane, doveo ljudi da zaustavimo i pazi na mirno trenutaka i da meditiram na svjetlije dijelove života u brzo se kreće svijet.

Category:
Kritike

Leave a Comment