Pregled Albuma: Crni 7-Look Inside

Melodični instrumental
Hannover gitarista i tekstopisac Lars Totzke objavio svoj prvi solo projekat album Vidi Unutra, pod imenom Crni 7. Pogledaj Unutra je čisto ključan album sa ukupno 14 tragove, sve što uključuje gitaru kao vodeći instrument. Ovaj album je muzičko putovanje ukorijenjeno u 80 – ima i 90-ima rok i metalnih električnih gitara. Crni 7 uzeo inspiraciju iz teško glazbenike kao što Iron Maiden, Évor, Black Sabbath, Sevendust i više, ali je također svijetu i mekši tonove. Iako Totzke nije muzički Aktivan još od 2005, on je bio u stanju pisati i proizvoditi 14 tračnica čistog muzičkog jezika.

Pogledaj Unutra počinje sa punom brzinom bijesne gitaru u “Oslobođena.”Trominutna staza je snažan Val gromovitih rifova gitare i razbijanja bubnjeva. Stazi postavlja visoke standarde za ostatak album kao svoju kulminira pušenje gitaru enchants slušaoci, otvaranje vrata avanturistički mjuzikl kraljevstva. “Podigni” vraća stvari u doba mekih stena iz 80-ih, punu emocija. Strast zrači kroz laganu melodiju gitare u pratnji meke percusions. Stvari počinju da se intenziviraju na sredini staze kako se prebacuje na teže rock zvukove. Ne bi bilo veliko iznenađenje da ova staza završi u filmu junaka.

“Discover” dodaje malo oduševljenja svojim mediteranskim zvukovima i to je jedina staza s cjelokupnog albuma s vokalima. Album se brzo okreće heavy metal soundsu u “Never Stop”, što uključuje vrlo pamtljiv ritam. Ovo je jedan od tragova koji su izvukli inspiraciju iz Iron Maidena i Black Sabbath.

Crni 7 karakteristike najdražih interchanges između vodi instrumente širom album, ali posebno u tragove kao što je “Vidi U” i “Iz Kutije.”Naslov stazi, “Pogled Unutra,” namami ljudi u simfoniju sa mračna violinu, brzo pretvoriti u tužno akustičnu gitaru što je onda divno preuzet svira električnu gitaru. “Iz Kutije” počinje sa muzičku kutiju uspavanka i glatko tranzicije u jači akusticna zvuk i vrlo brzo u naelektriziran gitaru da napravi val senzacije.

Lars Totzke, ili Crna 7, je priče bez riječi kao što je sastavljena je nevjerojatno veličanstven projekt u kojem jedno instrument rekla: određenoj priči i emocije. Svaka staza na pogled unutra je nepromišljeno odigrana i zrači ogromnom strašću. Ne samo da pogledamo Unutra savršena za one koje voli solo gitara i ‘80-rock and roll, ali to je savršeno za one koji su spremni da se upustim u mjuzikl putovanje.

Category:
Kritike

Leave a Comment