ODRŽIV 9 DIZAJNA + GRADNJA STVARA SAVRŠENO PARTNERSTVO

“Održivost i luksuz su u središtu onoga što mi radimo,” kaže Chad Hanson, generalni partner održive 9 dizajnerske izgradnje. Za one koji planiraju kupiti luksuznu kuću, dodaje on, “ne razmišljajte samo o fancy završetku i visokom dizajnu—razmislite o tome koliko će energije kuća koristiti i koliko je zdrava za ljude koji u njoj žive.”

Linden Redu, Održivi 9 je novi red kući razvoj sa tri, rame uz rame luksuzne kuće, integrira Nula Energije Spreman certifikata od SAD Odjel Energije (što znači da je najviši nivo energije efikasnosti u građevinarstvu i operaciju) i Zatvorenom airPLUS EPA sertifikat sa arhitektonski jedinstvena Skandinavski stilu dizajn. Zato što cela zgrada je umotana u neprekidnom eksterijer (Rockwoolu) i unutrašnjih poslova izolaciju (sprej pjene), kuća nije samo zadržati mirnom, uravnotežena temperatura unutra, ali, oni su također jako tiho. “To je sigurno plus u gradu, “pojašnjava Hanson,” s saobraćajem na ulicama i avionima.”

I te šminkerske završnice? “Mi istražujemo sve proizvode koje koristimo,” kaže Hanson. “Mi eliminiramo 98% toksina na tradicionalnim završecima i opremi navođenjem vrhunskih održivih proizvoda. To govori o odličnom kvalitetu zraka u kući.”Domovi također nemaju održavateljskih krovova od metala, mehaničkih sistema visoke izvedbe i LED lakih postavki.

Dosta sa tim seksi stvarima. Tri dva nivoa kuće zanemariti Linden Brda Park, a imamo krov sunca palube sa spektakularan pogled, kao i podijelio dvorištu. Unutra, moderne plutajuće stepenice stvaraju dramatičan dizajn izjavu. Svaka kuća može biti opremljena liftom. Na gornjem nivou svake jedinice je prostran apartman sa krivudavim plafonima i salonom na krovu.

“Linden Redu reaguje na jak treba osjetili smo na tržištu za ljude koji žele luksuz održavanje-besplatno živi, ali ne nužno i 5,000 kvadratnih metara,” Hanson kaže. Svaka od tri kuće u Linden Rowu je veličine 2.506 kvadratnih stopa. “Ove kuće su savršene za ljude koji smanjuju obim, prazne gnijezdo, ili za one s malim porodicama.”Hanson takođe pozdravlja sve pogodne lokacije. Pored toga u park preko puta ulice, Linden Redu je u okviru pešacke distance na Jezero Harriet i njen trag sistemu, bicycling putevi, i mnogi od Minneapolisu’ vrhu restoranima i ne mogu-gđice destinacija.

Category:
Zgrada

Leave a Comment