Phoebe Bridgers i Taylor Swift ekipa u prethodnim epizodama” ništa novo ” iz Crvene (Taylorova verzija)

Fibi Bridgers i Taylor Swift su se udružili na prethodno neobjavljene tračnicama pod nazivom “Ništa Novo” od Taylor Swift je re-pusti joj 2012 album, Crveno (Taylor je Verzija). Prema Posljedica, Brza uskočimo na večerašnji Šou Sa Jimmy Fallon i Kasno Noć sa Seth Meyers da razgovaramo o albumu.

Staza počinje sa mekan akustičnu gitaru i americi riječi koje su divno peva od oba Brza i Bridgers, sa Brzom uzima prvi stih i Bridgers uzeti drugi. Osim svjetlo gitarom, ključan ostaje golim osim neke pluta veze na kraju, drži smisao za nevinost, toplotu i jednostavnost da se zna.

Kad govorimo o Fibi Bridgers, Taylor Swift rekao, “Phoebe Bridgers je jedna od mojih omiljenih umjetnika u svet, Kao, ako je ona peva to, ja ću da slušam. Sa Fibi sam se javila i poslala joj pesmu koja se zove ništa novo, koju sam napisala Kad sam imala 22 godine. I to je stvarno, stvarno posebna za mene, jer to je bilo prvi put da ja nisam bio sjajan novu umjetnik… Jer sam stvarno želio još ženskih umjetnica koja ne voli pjevati sa mnom, jer mislim da je veoma ženskih umjetnica perspektive da idemo kroz to iskustvo. A njen odgovor je bio, ‘ čekam na ovu poruku cijeli svoj život.”

Nedavno, Taylor Swift govorio je u 2021 rock'n'roll Slavnih promociju sa Jennifer Hudson u ime Carol Kralj, koji je bio primljen. Zajedno sa Carol King, induciteti su uključivali Foo Fighters, LL Cool J i Jay-Z.

Category:
Muzika

Leave a Comment