MODERNO PREBIVALIŠTE MICHAELA PAULA DESIGNA + GRADNJE

Raspitaj—industrije profesionalci često imaju mislio (ili 10) podijeliti vezi pandemiju izazvana nestašice. Ali kad je u pitanju, smišljajući ovo zapanjujuće Eden Preriji prebivalište, Michael Laumann, DIREKTOR/vlasnik Michael Paul Dizajn + Izgraditi, kaže da nema nedostatak inspirativno žene pomoći da predvodi. Iako Laumann je na čelu ovog 6,810-kvadratnih metara dva priču koja gleda na Minnesota Rijeku Dolini, on kaže da je projekt ne bi bilo moguće bez Natalie Talley, dizajner enterijera/direktor Talley Jane Enterijer, i Megi Tara, direktor Margaret Jane Dizajn Grupe. U stvari, on je izrazio dosta ponosa da “postoji mnogo devojačke moći u ovom jednom.”

Ali, postoji i puno boja, izgradili-u drvetom, i customizations, da ne spominjem puno mjesta za non-stop zabavno primiti aktivne porodica je gužva stil života. Na primjer, tu je masivni dva nivoa sport suda, na otvorenom bazen, vježba sobu, zatvoreni faux hokejašku momčad ušuškana pod garažu, i 21-nogu na planinarenje zid. (Šta još mogu da sanjaju deca koja vole sport?”Postoji i soba s porodičnim bonusima gdje mogu gledati filmove,” dodaje Laumann. “To i područje za djecu, bili su obavezni. Klijentima je bila potrebna kuća u kojoj bi njihova deca mogla da budu zauzeta.”

Ovaj porodični dizajn prevazilazi užitak i užitke kuće, pružajući se do svog unutrašnjeg završetka i odabira. “Mnogo smo radili na fabrikama performansi,” kaže Talley, koju su vlasnici angažirali nakon što su vidjeli njen rad na luksuznoj kućnoj turneji 2019.godine. “One dolaze u svim bojama—više nema jednog ili dva izbora. Također smo odabrali kožu da izbjegnemo bojenje i uključili neke ploče na zidu.”

Da li se poklapa sa pet krevet, sedam kupanje kući je funkcionalnost u istina “Zapada moderne” modi, tim dodao rustična stilu grede i stubovi; prirodnih je materijala (mislim da ne umre za italijanski mermer, orah-obučen u frižideru, i tamne oprati drveni podovi); obilne običaj hrasta, oraha, i naslikao ormara i izgradili-imigraciono, i nekoliko sofisticiran nijanse sive da se kreću od avion crni da tapetama. “Mi miješamo mnogo prirodnih elemenata da bismo dobili taj zemaljski izgled bez previše rustične,” pojašnjava Talley.

Prostor za uvjerenje u dom? Moderni pluta stepenice blizu ispred kuće, “šef-inspirisala” nazad špajz (koja je veličine mali kuhinji, Laumann šale), i zapanjujuće pogled sa spavaću sobu i cijeli drugi nivo na vrhu liste. “Sve je apsolutno nevjerovatno,” kaže Laumann. “Ja bi rekao da je to jedan od top 10 mnogo u metrou, i cilj je da iskoristi to, kad god je moguće.”U stvari, Laumann i kompanija su postigli sve klijenata ciljeva u izobilju—obezbjeđenje petoro sa novi dom gdje će sigurno biti bez manjka improvizacija hokej utakmica, srednjeg zapada dar, i sjećanja.

Category:
Zgrada

Leave a Comment