M. I. A. izaziva novu pjesmu “Babylon” prije puštanja u petak

Sutra, Britanski reper M. I. A. pusta novi trag” Babylon ” preko Fondacije. Međutim, ne oslobađa se kao ni jedna druga staza. Ta pjesma se prodaje kao NFT, uz sredstva koja podržavaju Fondaciju hrabrosti, koja radi na podršci istinskim natjecateljima, poput novinara i zviždača. Aukcija počinje na nav-u. 12 u 12 popodne PST / 3 popodne EST.

Reper i aktivista dijelio je minutni klip pjesme na Instagramu, na kom su navijači komentirali njen “James Brown feel.”Na brzom udaraljkama i živjeli sigurno medved sličnost da 70-disco, sa nestao je vokali predstavljajući jedinstvena elektronske dar. Pjesmu je inspirirao Julian Assange, urednik koji je osnovao WikiLeaks i vrhunski korisnik hrabrosti.

Pored “Babilon,” u “Papirnate Avione” umjetnik će dati 10 tragovi od Vicki Leekx, njen 2010 kasetu: “Dobitak ponuđača iz pjesme dobiti savladao audio i ekskluzivni visoke rezolucije slika režirao mit-U,” piše u štampu. “Prodaja se nastavlja kako je prošle sedmice zaključeno suđenje Julianu Assange, jer je američka vlada zatražila peticije da poništi presudu koja ga je spasila od izručenja Americi.”

Očekuje se da će umjetnik biti dio postave baš kao i Raj 2022, uz skromnog miša i Shinse. Ona suočen spor u aprilu 2020 nakon što je tvrdio da su Britanski Vogue otkazala photoshoot sa njom na osnovu njenog Tittove o COVID-19 vakcine. Nakon ovog pitanja, ona je objavila” CTRL ” putem OHMNI.com isti vebsajt sa predstojećim tračnicama.

Category:
Muzika

Leave a Comment