KUĆA NA SJEVERU KEJT I TONIJA BEKERA

Kate i Tony Becker imaju dosta energije-kreativne i drugačije. Ali moraju, s obzirom da posjeduju i vode tri posla. Tamo je Kate Becker Fotografije; Mesto Sliku Kampera, flota pet berba prikolica oprema kao najslađi foto kabina si ikad vidio, i Pinewood, novi venčanje i događaje centar na periferiji Cambridge, Minnesota.

Ali par koji nije samo kupovinu ili naslijediti 12,000-kvadratnih metara mjesto, oni napravio sa pomoć arhitekta i menadžera. Štoviše, duo muž i žena nije stranac da izrađuje lijepe prostore od temelja. Njihov prvi veliki projekat kao mladenaca? Gradimo moderni dom u seoskom stilu, u prethodnom pšeničnom polju u Korkoranu.

Danas, kuća zauzima samo mali dio njihove imovine. Za ostale, koji su radili s NO da razvije Očuvanje Rezervi Program, ubacivanje maternji biljke, drveće, i grmlju poboljšati kvalitetu vode i unaprijediti divljine staništa za fazana, ptice, stvorenja, i više. “Mi smo zauzeti svojim poslovima i kad se vratimo kući, samo želimo da se opustimo,” kaže Tony. “Za nas, to znači biti blizu prirode.”

Dizajnirali su svoj dom sa puno otvorenog prostora, bijele boje, repurposed materijala, i promišljenih porodičnih dodira širom. Kamina kamina i vrata Kate je kancelarija je napravljen od štala drveta iz svoje babe i dede za farmu, dok je njezin tata i deka je napravio najviše od svetla sa povlakači, drvetu, i druge farme-našao materijala. Slike njene bake vise na zidovima. Jednom sandblasted i prefarbali mate crni, u rusty željezo krevet (koja Kate misli da je oko 100 godina) napravio šik pored svoje gostinjsku sobu. “Mi smo čvrsta porodica i zbog toga se osjećam povezan s njima,” kaže ona.

Oni kupio na staklo harmoniku vrata za stvaranje veze sa njihovoj mirnoj otvorenom pejzaž i biti široko otvorena prostora za zabavu tokom toplije mjeseci. Pogled nije ništa, ali, plavo nebo, divlje preriji, i povremeno piletinu (par ima 15) vrzmaju u visoka trava.

Kao što je lepo i opuštajuće kao pejzaž i njena prirodna je, Tony kaže da je najbolji dio dobro osmišljen prostor, to je foto kabina, događaj centar, ili njihov dom, je uživanje to dovodi ostale. “Cool je stvarati nešto, a onda vidjeti radost koju To donosi vašim gostima i porodici,” kaže on. “To je stvarno posebno.”

Utjecaji: Kate I Tony Becker

Šta voliš da radiš iz zabave u Korkoranu?

Postoji jako malo jezero južno od naše kuće kome se okrećemo kada nam treba veče za opuštanje. Niko nikada nije tamo. Mi bacamo Kanu na džip i, naravno, naš engleski setter Ševrolet uvijek dolazi sa sobom. To je samo još jedno mjesto za nas da se isključimo.

Gdje se nalaze zabavni dijelovi u vašem domu i foto kabinama?

Mi zapravo pravimo puno stvari jer ih ili ne možemo naći ili su preskupi. Ako ih ne možemo napraviti, okrećemo se Etsy.

Koja je bila tvoja inspiracija za dizajn Pinewooda?

Arhitektura u skandinavskim planinama. Na internetu smo našli slike koje su pokazale mnogo oštrih linija, različitih crnih i eksteriora drveta, i velikih prozora. Izgleda bezvremenski i znali smo da će se uklopiti u naš okrug Pinewood.

Da li već razmišljaš o svom sledećem poslovnom poduhvatu?

Uvijek imamo tri do pet ideja koje plutaju u bilo koje vrijeme. Imamo nešto za kuhanje, ali morat ćeš se vratiti za šest mjeseci da saznaš što je to!

Category:
Zgrada

Leave a Comment