Korn Objavio Novi Album Requiem Dijeli Prvi Singl “Start The Healing”

U Feb-U. 4, 2022, Korn je postavljen da objavi svoj najnoviji album Requiem preko Loma Vista snimke. Requiem prati njihov album 2019. ništa, a njegovo pisanje završeno je od aprila. Bend od tada zadirkuje dijelove albuma, uključujući stvaranje Instagram filtera uz kratki djelić pjesme.

U očekivanju predstojećeg albuma, bend je podijelio jednu tračnicu i njegov prateći muzički spot, ” Otpočnite s Iscjeljivanjem.”Video je i elektrificiran i psihodeličan, a bend svira u izoliranim postavkama i klipovima topljenja figura među njihovim nastupima. Jedna od tih figura, koja izgleda da je unakažena glava sa kopljem koji prolazi kroz nju, čini gledaoca i neugodnim i zaintrigiranim. Ovaj zbunjeni interes se nastavlja sa morem realnih ljudskih figura koje se okreću kroz ekran i oblika nalik prstima koji liče na propadajuću kičmu.

“Htio sam uzeti gledaoca na emotivni putovanje,” direktor Saccenti je rekao da je u štampu, “Kao pjesma završi, intuitivno, prosvijetliti smrt i ponovno rođenje da će, nadamo se, pomoći transport slušalac kroz šta god njihov lični bori se.”
Tokom pada, Korn je bio na turneji sa sistemom ‘Down’ i ruskih krugova. Obilazak suočila sa nekoliko problema — pored toga da se odgodi zbog pandemije, ruski Krugovima’ opremu ukraden i Serj Tankian od SOAD pozitivna na COVID prije nego što njihove LA pokazuje. Korn se također suočio sa svojim vlastitim pitanjima, s testom gitariste Munkyja pozitivnim za COVID u septembru.

Requiem Track Listing

1. Zaboravljeno
2. Neka tama odradi ostalo
3. Počni Sa Lečenjem.
4. Lost in the Grandeur
5. Prekini
6. Beznadežno i pobijeđeno
7. Kajanje tugi
8. Moje Priznanje
9. Najgore Je Na Putu

Category:
Muzika

Leave a Comment