Kanadski Matt Helders Kaže Da Novi Album Može Stići 2022.

Matt Helders, bubnjar arktičkih majmuna, je rekao da novi album benda može stići 2022. Prema posljedicama, Helders je govorio o predstojećem albumu u nedavnom nastupu na radiju BBC-a.

Kada pitao o statusu novi album i ako je spremna za oslobađanje, Helders rekao BBC, “Da, prilično, da. To je pomalo nepovezano kako morali smo to učiniti, i postoje komade i dokrajči, ali da, to je sve radi.”Prema Heldersu, Arktički Majmuni namjeravaju objaviti svoj predstojeći album naredne godine. Helders je nagovijestio više da dođem u sljedeće godine kada je rekao, “Nadam se da ćemo izaći i obilazak sledeći ljeta.”

Na pitanje kako album zvuči i evolucija njihovog zvuka, Helders je rekao: “mi ga obično malo pomjeramo. Za nas, jer smo toliko uključeni u to, to uvijek ima smisla. Oni uvijek nekako pokupiti gdje je drugi ostavio na neki način. Ima smisla kad razmisliš o tome u kontekstu zadnjeg rekorda. Ali mi uvek pokušavamo da uradimo nešto drugačije. teško je to opisati. Vidi se da je to isti bend.”

Prošlo je dosta vremena od kada su Arktički Majmuni zadnji put bili na turneji. Jedna od njihovih poslednjih emisija je bila 2019. na Lollapalooza Argentini. Nastupali su uz Kendrick Lamar, Post Malone i dvadeset jedan pilot. Prema Posljedica, Helders nedavno udružio sa 11-godišnjakinja muziku čudo Nandi Bushwell da izvede Arktik Majmuni pjesme. Prošle godine, bend također stavi živjeti album, Živim U Royal Albert Hallu, da podršku war Child UK.

Category:
Muzika

Leave a Comment