Joss Stone Dijeli Emotivnu Novu Naslovnu Traku I Video “Nikad Ne Zaboravi Moju Ljubav” Sa Dave Stewartom Sa Predstojećeg Albuma

“Nikad ne zaboravi moju ljubav” su napisali Joss Stone i Dave Stewart baš kao i cijelosti njenog predstojećeg albuma. Napisali su sve pjesme na Bahamima i snimili sve pjesme u Nešvilu. Staza je spora i senzualna R&B, soul pjesma s prekrasnim mesingom i orkestarskom produkcijom, te moćnom vokalizacijom iz Stonea. Muzički video vidi Kamen izvodi pjesmu pod žuta-braon raspoloženje osvjetljenje, drži stari mikrofon u sjajnoj silver haljinu. Pruga se probija u prelepu trubu koja se oseća kao udah svežeg vazduha.

Kamen je rekao o radu sa Stewart, “Dave i ja bili sjajni prijatelji jako dugo i radili smo zajedno na razlicitim projektima. Ima mirno i tiho samopouzdanje koje te ohrabruje da ispričaš svoju priču. On je dah svežeg vazduha, veoma mlad u srcu. I uvijek te želi podići.”Osim toga, opisujući joj je nova muzika, Kamen spomenuo, “znaš – mislim Dusty Springfield, Burt Bacharach, Dionne Warwick – takve otmjeno, bezvremenski pjesme. Misli na duge rukavice i haljinu.”

Dave Stewart je rekao, ” Joss i ja smo imali mnogo avantura širom svijeta pisanje i snimanje i uvijek smo uživali u svakom trenutku. Mi smo u suštini najbolji prijatelji što ga čini bez napora. Muzika prirodno teče između nas. U donošenju ovaj album, Nikad nemoj Zaboraviti Moja Ljubav’, kao i obično smo je počeo sa sitnim stvarima, samo nas dvoje pisati s akustičnom gitarom, ali ako si da čujem te jednostavno telefonske snimke već smo pevali i viknuo bras linije i niz aranžmane jedni druge i neko sluša bi misliš da smo ludi ljudi. Imamo tajni muzički jezik i tako je poseban. Veoma sam ponosan na ovaj album, posebno, jer mislim da smo uhvatili magiju na ovom kolekciju pesama zabilježila je neverovatno igrača i svijetu aranžmane to je mogao biti zapisano u šezdesetih i to zvuci tako poznato na prvi slušaj.”

Category:
Muzika

Leave a Comment