Jack White je postavio dva nova albuma u 2022; izdaje novi Video za “vraćanje me”

Prošlog mjeseca, Jack White je pustio svoj prvi singl u tri godine, ” uzimajući me nazad.”Dok su podijeljene dvije verzije staze, jedna od njih je dio soundtrack za Call Of Duty iz Drugog svjetskog rata: prethodnica. Godine 2022., ova pjesma će biti dio jednog od whiteovih novih albuma.

8. travnja 2022. White oslobađa strah od zore kroz evidenciju trećeg čovjeka. Nakon ovog albuma će 22.jula 2022. doći živ u raj. Oboje album će biti prikazano verzija od “Vodi Me Natrag,” sa prvi album sadrže zujanje električni verzija i kasnije album dijeliti akusticna verzija.

U očekivanju albuma i slavlju nedavnog puštanja dužnosti Vanguard, White Stripes umjetnik je pustio muzički video za gore spomenutu pjesmu. Crno-bijeli snimci obuhvaća pop boja koje pruža Bijela je plava kosa, živa hue to je onda usvojila svoju gitaru i pozornici. S obzirom da su riječi o biranju osjećaj daje više od gledas u vezi, video nađe ravnotežu između sofisticiranost i oduševljenju, pustiti Bijela je snažan nastup govoriti za pjesmu umjesto preko toga.
U septembru, Bijeli održao svoj prvi živjeti nastupa u više od dvije godine na veliko otvaranje njegov dosije prodavnice u Londonu. Radnja i mjesto uživo u vlasništvu su i treće ploče, nezavisna bijela izdavačka kuća koja je radila s umjetnicima poput Coldplay, trkačkih kuća, Meg White i više.

Fear of the Dawn Tracklist:
1. Uzimaš Me Nazad
2. Strah od zore
3. Bijeli Gavran
4. Hi-De-Ho (w/ Q-Tip)
5. Eosofobija
6. U Sumrak
7. Sumrak
8. U čemu je trik?
9. To Je Bilo Tada (Ovo Je Sada)
10. Eosofobija(Repris)
11. Ujutro, u podne i navečer
12. Bacam Svoj Baršun.

Ulazak U Raj Živa Traklista:
1. Dojava Od Tebe Meni
2. Duž Puta
3. Pomozi Mi.
4. Ljubav Je Sebična.
5. Opkoljen si (sa mojom ljubavlju)
6. Matica Pcela
7. Drvo u vatri
8. Ako Umrem Sutra
9. Molim te, Bože, nemoj nikome reći.
10. Ludak Sa Menhetna.
11. Uzmi Me Nazad (Nežno)

Category:
Muzika

Leave a Comment