Fotograf Marv Watson prvih 5 slika

U trećem izdanje ova serija, pozvali smo našu sliku urednik, Marv Watson, da dele njegovu omiljenu pet slika, pucao na zadatak za nas. Prođite kroz njega i uživajte u Marvovim top fotografijama.

Metallica u Velikoj četvorci, Indio, CA 2011:

Ja nikad ne bi imao priliku da pucam Metallice prije, pa kad se ukazala prilika da upucam neverovatno postava na početne Veliki Četiri Festival, znao sam da iskoristi to, spakovao sam koliko leće na mene što sam mogao, da bih mogao da se toliko drugačiji opcije moguće. Srećom, Metallica ne izvodi dvominutne pjesme, tako da pravilo” prva tri ” daje fotografima malo vremena za kreativnost.

Volim žestinu u svemu što Lars radi na ovoj fotografiji. Ovo je pred kraj dana kada smo imali u sliku rupe, i možete da vidite kako znojav on je već, i vjerovatno su igrali za još 90 minuta nakon što smo otišli. Bilo je teško izabrati favorita iz ovog seta, ali uvijek je bilo jedno od njih na mojim omiljenim slikama.

Coheed & Cambria u klubu Nokia, 2011.:

Volim mala mesta, gde možeš da se zbližiš sa bendovima. Mislim da je ovo bio moj prvi put pucao u Klub Nokie, koji je mjesto kompletno karizmu, ali Coheed & Cambria sigurno pružamo estetike. Zapravo sam propustio prvoj polovini posao zbog zabune na štampu listi, ali druga polovina, električni set ako hoćeš, bio bih ja izabrao, i to je ono što sam da pucam.

Ispalio sam svoje standardne snimke i počeo da sviram kompozicije i završio snimajući detaljnu gitaru Klaudija Sančeza. Dok njegova kosa je očito stvar pucati, htio sam samo mali iznos u kadru, tako da svako gleda bi da znam ko je to. Uživala sam u energiji na ovoj slici, iako on ne dodiruje konce, i osetila monokrometnu konverziju stvarno privlači oči.

Četvrtak u Wiltern, 2017.:

Nakon što se bend raspao, pretpostavio sam da neću imati priliku da ih vidim ili upucam, pa sam bacio šešir u ring jako rano da pokrijem ovo. Pucnjava u Te je udario-ili-gospođice, kao što si ti da pucaš iz pristupnu pistu oko 20 metara sa pozornice. Dobra stvar je da si izbjeći se nosu slike izvođači, dok je loša stvar je, da li intimnosti žive-slika je prirodno je uklonjen iz jednačine.

Vidio sam Geoff Rickleya kako maše mikrofonom oko glave, i ispalio što više metaka mogu. Kada mikrofon je u punom produženje u stranu, to je uspeo da ih zamrznem’ dovoljno (obično sam u prilično spori shutter brzinu tijekom koncerta) da je to jasno da vidim šta je to. Ako bih bio niže, u tradicionalnom sliku rupe, mikrofon bi vjerojatno se zagubila u pozadini, ali ovde to je samo stari, i stvarno čini sliku, pokazuje bend je energije. Nešto drugačije od uobičajenog “tip koji peva u mikrofon” siguran snimak koji nam uvek treba.

Uvijek imam dvije kamere, gdje je moguće, tako da mogu imati pristup dugim i širokim objektivima i biti u mogućnosti brzo zamijeniti. Definitivno se isplatilo da se ne puca previsoko ili predugo u ovome.

Kristalni zamkovi u Palladiumu 2013.:

Pucanje u kristalne dvorce dalo mi je uvid u insceniranu spontanost. Ja bih ubio bend nekoliko puta ranije, pa sam očekivao da se naložio da stoji na sceni, bukvalno uz taj bend, što je pozicije standard medija/fotograf proći nikada ne daje vam.

Stajao tamo, to teško da vidim pjevačica, ali sam znao da ću tokom treća pesma, Alice Staklo je da ide nasloni se na balkonu i nagni se u gužvi, tako da sam bio spreman sa objektiv. Već sam vidio ovo, bilo je koreografirano, a opet publici izgleda potpuno spontano. Volim ovu fotografiju iz toliko razloga; ne idu mnogi pjevači na surfanje u publiku, tako da je ovo odličan trenutak za hvatanje. Volim činjenicu da su Alisine oči zatvorene, ona je u trenutku.

Na kraju, osjetio sam crno-bijeli je radio najbolji ovde, kao Alice je obucena u crno, i imao je jako je svetlu kosu, i sa svjetlo nameštaljka, svi ruke da joj priđeš pogase i čista i bela. To je samo jako nadrealno iskustvo za umjetnika i publiku.

Biffy Clyro u El Reyu, 2014:

Vidio sam ovi momci igraju dobro, broj puta, od skromnih početaka igra ispred (kapaciteta) publika od oko 300 ljudi u mojoj kući grada, da nastupa na glavnu binu na Koačela. Bilo je nevjerojatno vidjeti ih kako rastu. Dok oni nikada nisu stvarno razbili Ameriku na način da su ogromni u Britaniji, oni privlače gomilu i nikada ga ne telefoniraju. Sa Biffy Clyrom, znaš da dobijaš 100%, svaki put.

Za ovu priliku, ja sigurno nisam očekivala ovo, ali u El Rey nema službenih sliku rupe, pa moraš doći ranije, da nađem mesto, i jednostavno ne miči se. To je samo kad imaš sigurne snimke koje možeš da praviš (oni ne sprovode pravilo tri pesme, što je bonus). Imao sam donela moja najduža objektiv za ovaj šou, znajući da sam mogao da budem zaglavljen u usrano mesto, i kad sam vidio Simon ometanje i putovanju preko bubnjar je stani, to je sretna slučajnost sam da koristim ovaj objektiv i u stanju da izbliza i licno.

Vidiš da su Simonove oči zatvorene, potpuno je izgubljen u ovom trenutku. Spotaknuo i nije propustio akord, samo čuvala za ometanje daleko (za razliku od kad sam vidio Bernard Sumner put preko tepih jednom, pratio do histerije i bezobraznih komentara do 10 minuta kasnije). To je izvođač posvećen svojoj umjetnosti. Znam da je to udarac u dupe, i nadam se da mu neće smetati ako ovo vidi!

Category:
GroupWise

Leave a Comment