Fotograf Brett Padelford je Top 5 slika

Nakon ove serije, Ova četvrta rata prikazuje rad našeg fotografa Bretta Padelforda. Spusti se dole da vidiš šta je Bret izabrao kao svojih pet omiljenih slika, snimljenih za mxdwn.

Chuck Moseley, bez vjere u Trubadour, 2016.;

Uslikala sam ovu sliku Chucka Moseleya za vrijeme njegovog posljednjeg nastupa s članovima vjere, nema više o Aug-u. 20, 2016 u Trubaduru u zapadnom Hollywoodu. Nažalost, malo više od godinu dana kasnije, bio bi mrtav. Volim ovu priliku jer je intimnost kao da si na pozornici s njim. Oko nivou ugao je omogucila malo područje pozornici ostavio na mjesto, gdje su nekada dozvoljeno fotografa da stojim. Nažalost, zadnjih par puta kad sam pucao tamo, bio je zatvoren za medije. Kako god, još uvijek volim pucanje U Trubadur i da sam srećna da mogu uzeti ovo miroljubiv, moody's sliku kasno pjevač/tekstopisac.

Pussy Riot na Bootleg, 2017;

Snimanje nije spektakularno, ali bila je čast slikati Pussy Riot na njihov datum turneje u Los Angeles Teatru 13.prosinca 2017.

U sarkastičan lyric predviđa iznad grupe, i njihova tijela, govori u svoje političke aktivnosti protiv kritike režima Vladimir Putin, i njihove bukvalno svetogrđe pristup to.

Tinashe na festivalu u stilu Air+, la, 2018;

Dobro svetlo je toliko važno u upucao, i kasno popodne sunce sija na Tinashe na ovoj slici divno ističe joj, jačanje radost očito u lice. Takođe pomaže da šator obezbedi crnu pozadinu,što čini subjekta pop. Snimljen na festivalu u stilu Air+u parku izložbe La 4. marta 2018.

Alice Smith u Arroyo Seco vikend, 2018;

Ovo je možda moja omiljena slika za mxdwn. Ovde mi sve odgovara. Ljupka Alice Smith kao predmet, savršena, topla rasvjeta, i obimna soba za glavu koja dodaje dramatičnoj prirodi udarca. Taj intenzivni pogled na njenom licu, i iznošenje njenih ramena, podseća me na Berninijevo remek delo, ” ekstazi Sv.Tereze.”Snimljen za vikend Arroyo Seco u Pasadeni 25. juna 2018.

Dave Navarro na vrhu Fonda, 2019.;

Pošto sam svoje fotografije uporedio sa starim majstorima, osvetljenje chiaroskuro kod Davea Navara u ovoj sceni me podseća na mog omiljenog italijanskog slikara Karavaggia. Intenzivno svetlo sa leve strane oblikuje njegovo telo, a njegov stav predstavlja interesantne uglove koji sprečavaju da pucanj bude statičan. Navarrovo oko prati njegov šešir i gleda dalje od gomile u tamu. Zbog toga je pucanj mnogo metaličniji. Snimljen na dobrotvornom koncertu Fonda u pozorištu Fonda 16. septembra 2019.

Category:
GroupWise

Leave a Comment