Charli XCX dijeli žestoki muzički Video za” nove oblike ” s Christine & The Queens i Caroline Polachek

Muzički video hvata Carli XCX, Christine & Kraljice i Caroline Polachek sve ples u trio na pozornici pod teškom raspoloženje osvjetljenje. Ostati dosljedan naslovu pjesme, u pozadini pozornice postoji zid prekriven čudnim oblicima i linijama. U početku, trio učestvuju u lažnu talk show, TV-u Nebo, pre nego što sauntering dalje od kauč i stolu da nastupiš na pozornici. Koreografija za njihov ples je senzualna i slobodnog kretanja.

“Nove oblike,” proizvode Deaton Chris Anthony i Linus Wiklund, predvode infektivne synth pad, potpis pop kuka iz Charli XCX i ‘ 80-ih, ritmičke bubnjeve. Zamka posebno podsjeća na stariji stil pop, ali moderni synthi vraćaju pjesmu u sadašnjost.

Prošle sedmice, pop zvijezda je objavila da će njen novi album CRASH, biti objavljen u martu 2022. Charli XCX je rekla Villforku da je ovaj album Njen peti i poslednji album u njenom ugovoru za ploču. 2022. godine, ona će također ići na 37 sastanak oko SAD-a i Evrope. U septembru, ona je objavila prvi singl pod nazivom “Dobri,” sa prateće muzički video, što je vidjela “dramatično žalosti” gubitka svog partnera.

Category:
Muzika

Leave a Comment