BESPREKORNA, OBALSKA INSPIRIRANA VIKENDICA U LINDEN HILLS

Posebno napravljeno za porodicu od četiri do Sidro Graditelji, ovo Linden Brda oaza neprimetno ovome klasik farme detalje sa modernim elemenata. Završni proizvod? Funkcionalne kući sa pažljivo ravnoteža zatvorenom-otvorenom živi i jedinstvene karakteristike to napraviti za isticanje prostor.

Jackie Thein, glavni dizajner u Sidro Graditelji, kaže da bi vlasnici’ krajnji cilj je da prenese dom prilagođen svoj način života—boravište sa obje rada od kuće sposobnosti i sposobnost da se zabavljam porodica i prijatelji.

Iz dizajnerske perspektive, ipak, vlasnici su voljeli moderni farmerski stil. (Priobalna inspiracija i aspekti u domovini su prirodno nastali kako je ukus vlasnika kuće evoluirao.) Ovo se može vidjeti u paleti svijetle boje, metalnim akcentima od ravne crne boje, i podovima bijelog hrasta. Drugi drvo elemente u cijeloj kući uključuju običaj zrake od Manomin Resawn Drvo i ormarića—uključujući i jedan-na-na-malo cigara ih prodaje po Moderan Dizajn Drvetom.

Zabavno u kući je povjetarac hvala na glavni nivo je zatvorenom-otvorenom koncept s prikazano trijemu da karakteristike dvostrano kamina. Porodica sobu u podrumu je još jedan udoban okupljanje mjesto sa šankom i Pod-Nula vino frižideru, kao vruće, sjajne betona podove i 9 metara običaj betona polici, dizajnirao St. Paul-zasnovano Kamen Tec.

Zgrada tokom vrhunca pandemije je takođe uticala na dizajn kuće. Sa COVID-19, pojavila se nova potreba za prostorom Posvećenim učenju iz daljine. Koncept je radio briljantno u drugom nivou bonus prostor sa običaj firmine kompjutere, napravio kompletu sa ugrađenim regala. “Uspjeli smo se pobrinuti da prostori nisu prilagođeni samo njihovom ukusu, nego i kako će njihova porodica istinski živjeti u njima,” kaže Rachel Burbul, još jedna dizajnerica Sidra.

“Mi nismo u poslu stvaranja domova za keksiće,” kaže Tein. “Mi zaista želimo biti sigurni da je sve savršeno dizajnirano za njihove potrebe i želje.”

Category:
Zgrada

Leave a Comment